Luotain työntävä elämyksellisyyden tavoittelu

Jokaisen kirjoituksen kohdalla ajattelen että paasaamista tulee välttää ja siitä huolimatta joka ikinen kerta tuohdun jostain esille nostetusta asiasta niin paljon että minusta ei saa mitään muuta irti kuin loputonta möykkää josta vain taidokas vara-antropologi osaa tulkita mitään kommunikaation tapaistakaan.

Tunteet, kokemusten korostaminen ja niiden vaaliminen on erittäin tärkeitä asioita. Mikäpä jottei niillä voisi myös helpottaa käyttöliittymien käyttämistä. Onhan se nyt aina kiva käyttää jotain, jota on kiva käyttää ja joka herättää positiivisia tuntemuksia.

Alkakoon meuhkaaminen.


Ja minkähän helekatin takia joka ikinen asia aina pitää viedä äärimmäisyyksiin voiton tavoittelun perässä ja sortua ihmisiä alentavaan toimintaan joka saa meidät velttoselkärankaiset riippuvaisiksi niistä pienistä palkinnoista joita herra ja rouva kehittäjät haluavat meille taivaastaan tiputella?!

Nyt meuhkaan siis elämyksellisyyden julmasta tarkoituksenmukaisesta perversoinnista.


Ohjelmistoissa, varsinkin mobiili ohjelmistoissa, on nykyään valtava kilpailu käyttäjistä. Harva on valmis maksamaan mistään ja sen vuoksi tuloja raavitaan kasaan mainoksista ja käyttäjätietojen myynnillä. Tämän vuoksi on tietysti erittäin toivottavaa että käyttäjät käyttävät mahdollisimman paljon Juuri Sinun Sovellustasi ja mielellään vain ja ainoastaan Juuri Sinun Sovellustasi.

Käyttäjän nalkkiin saamiseksi käytetään psykologisia temppuja, annetaan käyttäjälle jatkuvasti pieniä palkintoja käytöstä, ”pelifioidaan” toimintaa. Käyttäjä saa iloisia pikku dopamiiniruiskeita aivoihinsa jokaisella napin painalluksella ja kehittäjän kassakone laulaa hoosianna kun käyttäjän paikkatiedot ja kontaktilistat päivittyvät palvelimille puolen sekunnin välein.


Tutkimme hyvää asiaa ja haluamme kaikille parasta. Siitä huolimatta kaikki tutkimuksen hedelmät tuntuvat valuvan hukkaan ja kaikki juoksevat perse edellä puuhun kun raha alkaa haista. Sen sijaan että helpottaisimme toimintaa käytämme tutkimusten tulokset siihen, että manipuloimme käyttäjiä tanssimaan pillimme mukaan. Tälle alalle me valmistumme ja siitä me saamme palkkaa.

Name:

Comment:


COMMENTS: